Novinky

Bio hovězí maso z Lidečka

Bio hovězí vyzrálé maso z Ekofarmy Agrofyto Lidečko je u nás nově v nabídce zde. Na výběr máme maso na vaření, pečení, hamburgery i pořádné steaky. Maso pochází z mladých býků a jalovic masných plemen Simental a Limousine. Dobytek se pase na valašských kopcích a stráních a je krmen výhradně přirozenými krmivy, což má pozitivní vliv na kvalitu masa. Pohyb zvířat a kvalitní krmiva  jsou jistě dobrým základem pro chutné a kvalitní maso. Bohužel tyto faktory nestačí k tomu, aby hovězí maso bylo křehké a aromatické. Tyto vlastnosti získává až poté, co projde zráním. Zrání masa je složitý technologický proces, který vyžaduje přesnou teplotu i vlhkost. Během tohoto procesu dochází k enzymatickým procesům a změně pH. Zrání masa probíhá po dlouhou dobu  (min. 8  až 21 dní  tzv. suché zrání) při teplotě v rozmezí + 0 až + 4°C.  Po zabalení do vakua proces zraní pokračuje. tzv. mokré zrání. Koupí tohoto masa si zajistíte luxusní kulinářský zážitek, tak Vám přejeme dobrou chuť.

Vyhledávání

Obsah bedýnky

V bedýnce je:
0 položek
Celková cena:
0 Kč
kosik